Перейти к содержимому



Фотография

ЖК Львовский квартал (Риэл) - ул. Глубочицкая, 13


Сообщений в теме: 313

#1 AdminKa

AdminKa

    Продвинутый пользователь

  • Администраторы
  • 377 сообщений

    Отправлено 17 Март 2016 - 15:33

    422.png

    Расположение: город Киев, Шевченковский район, ул. Глубочицкая, 13
    Застройщик: "Риэл"
    Квартиры: от 1 до 3 комнат, двухуровневые
    Стоимость квадратного метра: 24 000 грн. (информация на 04 марта 2016 года)
    Площадь квартир:
    • 1-комнатные от 39 м2
    • 2-комнатные от 60 м2
    • 3-комнатные от 80 м2
    • двухуровневые от 77 м2
    Цены на 04.03.2016:
    1-комнатные от 936 000 грн.
    2-комнатные от 1 440 000 грн.
    3-комнатные от 1 920 000 грн.
    двухуровневые от 2 080 000 грн.
    55f80a56a5877b8cc3b9acd14b9e1d30.jpg
    Ход строительства на март 2016 года:
    20674.jpg 20677.jpg
    ЖК "Львовский квартал" в Киеве расположен в исторической части города и назван так не случайно: именно западноукраинский город Львов, из-за уютных улочек и потрясающей архитектуры, нередко называется сердцем нашей страны. Этот уникальный жилой комплекс будет включать в себя семь кирпичных домов, построенных по самым последним евротехнологиям. Большим преимуществом перед другими многочисленными столичными комплексами будет собственная инфраструктура, разнообразное планирование комфортабельных квартир и современный вместительный подземный паркинг.
    Во всех домах жилого комплекса "Львовский квартал" квартиры будут иметь инновационные окна панорамного типа, из которых открывается приятный взору вид и еще будет установлено индивидуальное отопление. При этом, стоимость таких апартаментов весьма доступна для всех, кто пожелает купить квартиру в ЖК "Львовский квартал" от застройщика. Безукоризненное качество и европейский стиль гарантированы надежной строительной компанией "Риел".
    Непременно порадует потенциальных покупателей и близость метро "Лукьяновская", в десяти минутах неспешной ходьбы от которого расположился ЖК "Львівський квартал" (в целом тут отличная транспортная развязка).
    Строитель заявляет о сдачи жилищного комплекса "Львовский квартал": для 1-го дома - 4-й квартал 2016 года; для 2-го дома - 4-й квартал 2016 года; для 3-го дома - 2-й квартал 2017 года. Уважаемые покупатели узнавайте детали приобретения квартир в отделе продаж. 
     
    Уважаемые владельцы квартиры и инвесторы жилого комплекса "Львовский квартал" - мы с нетерпением ждем ваших отзывов, комментарий, а также высказываний по поводу новостройки и застройщика.

     



    #2 Алина

    Алина
    • Гости

    Отправлено 03 Ноябрь 2016 - 14:40

    Первый дом приобретает вид готового новостроя. Надеюсь второй дом будет еще быстрее. Здесь фотки есть

    www.olx.ua/obyavlenie/suchasna-1-km-na-kvartira-v-storichnomu-tsentr-kiva-m-lukyanvska-IDnaur4.html



    #3 AdminKa

    AdminKa

      Продвинутый пользователь

    • Администраторы
    • 377 сообщений

      Отправлено 21 Ноябрь 2016 - 18:28

      Спасибо что поделились с нами сведениями, они будут очень полезны остальным покупателям!

      Первый дом приобретает вид готового новостроя. Надеюсь второй дом будет еще быстрее. Здесь фотки есть

      www.olx.ua/obyavlenie/suchasna-1-km-na-kvartira-v-storichnomu-tsentr-kiva-m-lukyanvska-IDnaur4.html

      Итак новые сведения на ноябрь 2016 года. Актуальные фото ЖК Львовский квартал

      1.jpg 2.jpg 3.jpg



      #4 Наташа Чумак

      Наташа Чумак

        Новичок

      • Пользователи
      • Pip
      • 1 сообщений

        Отправлено 31 Январь 2017 - 11:02

        Давно видеоотчета не вижу...может у кого фотки с января есть?



        #5 Svetlana_I

        Svetlana_I

          Новичок

        • Пользователи
        • Pip
        • 5 сообщений

          Отправлено 21 Март 2017 - 08:48

          Давно видеоотчета не вижу...может у кого фотки с января есть?

          И Видео-обзор есть данного ЖК свежий, за март 2017:

          (Под фото). Смотрится очень даже интересно, как по мне. Но вложатся и в сроки?



          #6 Таня М

          Таня М

            Продвинутый пользователь

          • Пользователи
          • PipPipPip
          • 74 сообщений

            Отправлено 04 Ноябрь 2017 - 23:12

            Заинтересовал данный ЖК, посмотрела инфо в интернете и на форумах, съездила на объект и посмотрела на ход строительства, все кажется очень даже ничего. В ОП отвечают на каждый мой звонок, сходила на просмотр, есть нюансы только со сроками. И то я так понимаю это сплошь и рядом и мы готовы подождать при такой хорошей цене в таком то месте.



            #7 Бойко

            Бойко

              Продвинутый пользователь

            • Пользователи
            • PipPipPip
            • 48 сообщений

              Отправлено 05 Ноябрь 2017 - 22:01

              Приглянулся нам Львовский Квартал. И цена, и планировка, и индивидуальное отопление, и место для жизни – все нравится. С менеджером  в ОП общались долго и обстоятельно. Конечно, он уверяет, что все будет хорошо. Да и качество мы видели – понравилось. Теперь вот думаем то ли дешево, но долго ждать, то ли подороже, но тоже придется ждать…..



              #8 SergML

              SergML

                Продвинутый пользователь

              • Пользователи
              • PipPipPip
              • 105 сообщений

                Отправлено 07 Ноябрь 2017 - 21:50

                Результати зустрічі з Ростиславом Мельником (президент Ріел)

                Основне питання — висотність.
                У 6-7 будинку буде 22 поверхи. Так, це правда. Таким чином забудовник покриває свої неочікувані додаткові витрати.

                Причини:
                1. Від попереднього власника ділянки їм перейшов проектувальник, який налажав, все довелося перероблювати і т.д. Це вилилося в зміну проекту як будинків, так і підпірних стін і т.д. Наприклад, кошторис на підпірні стіни виріс на 42 млн. гривень. Інвесторам це вилилося в зміну планування квартир. Деякі на зустрічі озвучили цифру в 10 додаткових кв.м., які треба оплатити (по тій ціні, яка вказана на момент заключення договору).
                2. Ремонт міського колектору. На момент початку будівництва ні Ріел, ні Київводоканал не знали що міський колектор (який проходить під ЛК) в настільки поганому стані і його доведеться капітально ремонтувати. Це також збільшило кошторис будівництва.

                По будинкам:
                1-2 будинок
                — право власності буде за 3-4 тижні. Ремонт можна розпочинати орієнтовно з кінця наступного тижня. На зустрічі дали телефон людини, у якої можна уточнювати деталі. Напишіть в коментарях хто записав, мені просто поки це було не актуально.
                Комунікації підключені (вода, каналізація, електрика). Електрика поки по тимчасовій схемі, на квартиру дадуть по 5кВт, тариф буде комерційний. Це стандартна практика.
                Газ буде орієнтовно через місяць. 1-2 будинок підключають по якійсь специфічний схемі, бо на місці де мала стояти газо-розподільча станція (чи якось так) поки стоїть кран. Теоретично для інвесторів це не має значення.
                Обслуговуюча компанія вже починає підписувати договори з інвесторами 1-2 будинків. Пообіцяли зробити розсилку з їхніми контактами. Як тільки ви отримуєте право власності — маєте платити за обслуговування (про тарифи — нижче)

                3-4-5 будинки
                Планують здати разом орієнтовно у квітні. Десь в той час зможемо розпочати ремонти. Але я б особисто орієнтувався на початок літа.

                6-7 будинки
                Планують виконати основні роботи (я так розумію зробити «коробку») до кінця 2018. Сподіваюся що так і буде, бо мати активне будівництво під вікнами не дуже хочеться.

                Загальне:

                1. Чому загалом будівництво затягнулося? Дивіться пункт про проектувальника. Довелося перероблювати проект і ускладнилися роботи через важкий рельєф місцевості.
                2. Чому так довго виконуються будівельні роботи. Загальна проблема галузі — дуже багато робітників виїхали цього року в Польщу (можливо пов’язано з безвізом).
                Я можу помилятися але цифри озвучувалися такі: у Ріела виїхало більше 800 людей починаючи з липня. Я так розумію, що це по всім буд.майданчикам.
                В Покровському посаді (Глибочицька 32а, інший забудовник) з 300 робітників лишилося 5. Я сам чув про цю проблему від кількох людей і в різних галузях.
                3. Паркінг. Критий паркінг буде, десь на 120 місць. Але ціну вони поки не можуть озвучити через те, що його собівартість постійно збільшується. В самому початку будівництва озвучували ціну десь в 12000$, потім 15-16, а зараз вже ледь не 20000$. Зі слів Мельника будівельні компанії взагалі не заробляють на паркінгах і продають ледь не нижче собівартості (якось не дуже віриться, що вони працюють собі у збиток ). Я запропонував зробити якесь довгострокове розтермінування для інвесторів, але не отримав відповіді.
                Безкоштовних паркомісць на території і на вулиці (перед ЛК) буде 200+. Дуже сподіваюся, що через зручне транспортне розташування кількість машин на 1 людину буде значно меншою ніж в будинках десь у передмісті Києва. Також планується побудувати 6-ти поверховий паркінг на 300+ машин на території заводу поруч (на місці одного з корпусів). Але коли це буде і яка буде ціна — поки невідомо.
                4. Фітнес-центр з басейном. Його не буде… Знову через складний рельєф місцевості рити вглиб не можна, тому паркінг буде на місці фітнес-центру. Я так розумію, що він мав бути в цоколі. Наче пропонують знижки на відвідання фітнес-центру в Елізеумі. Їм пощастило, нам не дуже.
                5. Прибудова біля 1-го будинку. Це буде якийсь магазин сантехніки. Ну таке… Хотілося б щось цікавіше (ресторан, наприклад)
                6. Супермаркет. Орендувати є багато бажаючих, але вони намагаються продати це приміщення. Зараз ведуть переговори з АТБ і Форою… Це найгірше, що могло бути з усіх варіантів супермаркетів. Хотілося б щось на кшталт Новуса.
                7. Парк над ЛК. 10 років назад мормони викупили колишній дріжджовий завод і збиралися там робити недільну школу з парком. Ділянку їм дали в оренду, вони 10 років збирали документи. Як тільки зібрали — термін оренди сплив і його не продовжили. Тепер наче ведуться переговори з містом щоб 50/50 (Місто/Ріел) профінансувати облаштування цієї території. Будемо сподіватися, що так і буде.
                8. Ремонт Глибочицької. На наступний рік в бюджеті Києва заплановано капітальний ремонт Глибочицької і Валів. З подачі Ріела мають облаштувати виїзд з ЛК на Глибочицьку (я так розумію лівий поворот).
                9. Ремонти і ліфти. Попросив централізовано обшити ліфти, щоб їх не вбили під час ремонтів. Сказали, що наче вони вже такі. Побачимо. Наче у власників будуть якісь пульти, які дозволять запускати ліфти (щоб будівельники самі не возили матеріали). Якось поки не зрозуміло як це буде виглядати… Але треба продавлювати, щоб ліфти працювали одразу. В мене вже є негативний досвід відключених ліфтів у перші 2 роки і проживання на 7 поверсі. Часто ліфти запускають, коли з обслуговуючою компанією заключили договори 50% власників. А це дуже довгий процес….
                10. Обслуговуюча компанія і тарифи. На зустрічі був її представник. Озвучили ціну десь 12 грн. за кв.м. В цю суму буде входити крім комунальних (утримання території, охорона, консьєржі і т.д.). Чи буде входити в цю суму опалення місць загального користування (МЗК) мені не змогли відповісти. А питання досить серйозне. З мого досвіду вартість опалення МЗК може бути більшим ніж опалення 3к квартири з лічильником тепла (новобудова).
                11. Компенсація для інвесторів 1-5 секцій за 22-поверхових монстрів в ЛК. Він подумає до кінця тижня і зробить розсилку.
                Мельник сам буде жити ЛК. Сподіваюся, це буде хоч якоюсь гарантією якості подальшого обслуговування комплексу Запросив його приєднатися до нашої групи на фейсбук


                • Таня М и Бойко это нравится

                #9 Таня М

                Таня М

                  Продвинутый пользователь

                • Пользователи
                • PipPipPip
                • 74 сообщений

                  Отправлено 07 Ноябрь 2017 - 23:27

                  Результати зустрічі з Ростиславом Мельником (президент Ріел)

                  Основне питання — висотність.
                  У 6-7 будинку буде 22 поверхи. Так, це правда. Таким чином забудовник покриває свої неочікувані додаткові витрати.

                  Причини:
                  1. Від попереднього власника ділянки їм перейшов проектувальник, який налажав, все довелося перероблювати і т.д. Це вилилося в зміну проекту як будинків, так і підпірних стін і т.д. Наприклад, кошторис на підпірні стіни виріс на 42 млн. гривень. Інвесторам це вилилося в зміну планування квартир. Деякі на зустрічі озвучили цифру в 10 додаткових кв.м., які треба оплатити (по тій ціні, яка вказана на момент заключення договору).
                  2. Ремонт міського колектору. На момент початку будівництва ні Ріел, ні Київводоканал не знали що міський колектор (який проходить під ЛК) в настільки поганому стані і його доведеться капітально ремонтувати. Це також збільшило кошторис будівництва.

                  По будинкам:
                  1-2 будинок
                  — право власності буде за 3-4 тижні. Ремонт можна розпочинати орієнтовно з кінця наступного тижня. На зустрічі дали телефон людини, у якої можна уточнювати деталі. Напишіть в коментарях хто записав, мені просто поки це було не актуально.
                  Комунікації підключені (вода, каналізація, електрика). Електрика поки по тимчасовій схемі, на квартиру дадуть по 5кВт, тариф буде комерційний. Це стандартна практика.
                  Газ буде орієнтовно через місяць. 1-2 будинок підключають по якійсь специфічний схемі, бо на місці де мала стояти газо-розподільча станція (чи якось так) поки стоїть кран. Теоретично для інвесторів це не має значення.
                  Обслуговуюча компанія вже починає підписувати договори з інвесторами 1-2 будинків. Пообіцяли зробити розсилку з їхніми контактами. Як тільки ви отримуєте право власності — маєте платити за обслуговування (про тарифи — нижче)

                  3-4-5 будинки
                  Планують здати разом орієнтовно у квітні. Десь в той час зможемо розпочати ремонти. Але я б особисто орієнтувався на початок літа.

                  6-7 будинки
                  Планують виконати основні роботи (я так розумію зробити «коробку») до кінця 2018. Сподіваюся що так і буде, бо мати активне будівництво під вікнами не дуже хочеться.

                  Загальне:

                  1. Чому загалом будівництво затягнулося? Дивіться пункт про проектувальника. Довелося перероблювати проект і ускладнилися роботи через важкий рельєф місцевості.
                  2. Чому так довго виконуються будівельні роботи. Загальна проблема галузі — дуже багато робітників виїхали цього року в Польщу (можливо пов’язано з безвізом).
                  Я можу помилятися але цифри озвучувалися такі: у Ріела виїхало більше 800 людей починаючи з липня. Я так розумію, що це по всім буд.майданчикам.
                  В Покровському посаді (Глибочицька 32а, інший забудовник) з 300 робітників лишилося 5. Я сам чув про цю проблему від кількох людей і в різних галузях.
                  3. Паркінг. Критий паркінг буде, десь на 120 місць. Але ціну вони поки не можуть озвучити через те, що його собівартість постійно збільшується. В самому початку будівництва озвучували ціну десь в 12000$, потім 15-16, а зараз вже ледь не 20000$. Зі слів Мельника будівельні компанії взагалі не заробляють на паркінгах і продають ледь не нижче собівартості (якось не дуже віриться, що вони працюють собі у збиток ). Я запропонував зробити якесь довгострокове розтермінування для інвесторів, але не отримав відповіді.
                  Безкоштовних паркомісць на території і на вулиці (перед ЛК) буде 200+. Дуже сподіваюся, що через зручне транспортне розташування кількість машин на 1 людину буде значно меншою ніж в будинках десь у передмісті Києва. Також планується побудувати 6-ти поверховий паркінг на 300+ машин на території заводу поруч (на місці одного з корпусів). Але коли це буде і яка буде ціна — поки невідомо.
                  4. Фітнес-центр з басейном. Його не буде… Знову через складний рельєф місцевості рити вглиб не можна, тому паркінг буде на місці фітнес-центру. Я так розумію, що він мав бути в цоколі. Наче пропонують знижки на відвідання фітнес-центру в Елізеумі. Їм пощастило, нам не дуже.
                  5. Прибудова біля 1-го будинку. Це буде якийсь магазин сантехніки. Ну таке… Хотілося б щось цікавіше (ресторан, наприклад)
                  6. Супермаркет. Орендувати є багато бажаючих, але вони намагаються продати це приміщення. Зараз ведуть переговори з АТБ і Форою… Це найгірше, що могло бути з усіх варіантів супермаркетів. Хотілося б щось на кшталт Новуса.
                  7. Парк над ЛК. 10 років назад мормони викупили колишній дріжджовий завод і збиралися там робити недільну школу з парком. Ділянку їм дали в оренду, вони 10 років збирали документи. Як тільки зібрали — термін оренди сплив і його не продовжили. Тепер наче ведуться переговори з містом щоб 50/50 (Місто/Ріел) профінансувати облаштування цієї території. Будемо сподіватися, що так і буде.
                  8. Ремонт Глибочицької. На наступний рік в бюджеті Києва заплановано капітальний ремонт Глибочицької і Валів. З подачі Ріела мають облаштувати виїзд з ЛК на Глибочицьку (я так розумію лівий поворот).
                  9. Ремонти і ліфти. Попросив централізовано обшити ліфти, щоб їх не вбили під час ремонтів. Сказали, що наче вони вже такі. Побачимо. Наче у власників будуть якісь пульти, які дозволять запускати ліфти (щоб будівельники самі не возили матеріали). Якось поки не зрозуміло як це буде виглядати… Але треба продавлювати, щоб ліфти працювали одразу. В мене вже є негативний досвід відключених ліфтів у перші 2 роки і проживання на 7 поверсі. Часто ліфти запускають, коли з обслуговуючою компанією заключили договори 50% власників. А це дуже довгий процес….
                  10. Обслуговуюча компанія і тарифи. На зустрічі був її представник. Озвучили ціну десь 12 грн. за кв.м. В цю суму буде входити крім комунальних (утримання території, охорона, консьєржі і т.д.). Чи буде входити в цю суму опалення місць загального користування (МЗК) мені не змогли відповісти. А питання досить серйозне. З мого досвіду вартість опалення МЗК може бути більшим ніж опалення 3к квартири з лічильником тепла (новобудова).
                  11. Компенсація для інвесторів 1-5 секцій за 22-поверхових монстрів в ЛК. Він подумає до кінця тижня і зробить розсилку.
                  Мельник сам буде жити ЛК. Сподіваюся, це буде хоч якоюсь гарантією якості подальшого обслуговування комплексу Запросив його приєднатися до нашої групи на фейсбук

                  Большое спасибо! Многие вопросы прояснились.



                  #10 SergML

                  SergML

                    Продвинутый пользователь

                  • Пользователи
                  • PipPipPip
                  • 105 сообщений

                    Отправлено 08 Ноябрь 2017 - 19:30

                    Появились хорошие новости от Риел!

                    Уже через 10 дней ГАСИ должен выдать сертификат на ввод в эксплуатацию 1 дома Львовского Квартала. После чего начнется процесс подписания актов приема-передачи имущества и оформления прав собственности на квартиры.

                     

                    Поздравляю инвесторов 1 очереди!


                    • Таня М это нравится

                    #11 Таня М

                    Таня М

                      Продвинутый пользователь

                    • Пользователи
                    • PipPipPip
                    • 74 сообщений

                      Отправлено 08 Ноябрь 2017 - 21:59

                      Появились хорошие новости от Риел!

                      Уже через 10 дней ГАСИ должен выдать сертификат на ввод в эксплуатацию 1 дома Львовского Квартала. После чего начнется процесс подписания актов приема-передачи имущества и оформления прав собственности на квартиры.

                       

                      Поздравляю инвесторов 1 очереди!

                      Очень вовремя, спаибо за информацию. Мы как раз размышляем на тему покупки жилья в этом ЖК, как раз волновал нас вопрос документов. Порадовали.



                      #12 Бойко

                      Бойко

                        Продвинутый пользователь

                      • Пользователи
                      • PipPipPip
                      • 48 сообщений

                        Отправлено 08 Ноябрь 2017 - 22:30

                        Результати зустрічі з Ростиславом Мельником (президент Ріел)

                        Основне питання — висотність.
                        У 6-7 будинку буде 22 поверхи. Так, це правда. Таким чином забудовник покриває свої неочікувані додаткові витрати.

                        Причини:
                        1. Від попереднього власника ділянки їм перейшов проектувальник, який налажав, все довелося перероблювати і т.д. Це вилилося в зміну проекту як будинків, так і підпірних стін і т.д. Наприклад, кошторис на підпірні стіни виріс на 42 млн. гривень. Інвесторам це вилилося в зміну планування квартир. Деякі на зустрічі озвучили цифру в 10 додаткових кв.м., які треба оплатити (по тій ціні, яка вказана на момент заключення договору).
                        2. Ремонт міського колектору. На момент початку будівництва ні Ріел, ні Київводоканал не знали що міський колектор (який проходить під ЛК) в настільки поганому стані і його доведеться капітально ремонтувати. Це також збільшило кошторис будівництва.

                        По будинкам:
                        1-2 будинок
                        — право власності буде за 3-4 тижні. Ремонт можна розпочинати орієнтовно з кінця наступного тижня. На зустрічі дали телефон людини, у якої можна уточнювати деталі. Напишіть в коментарях хто записав, мені просто поки це було не актуально.
                        Комунікації підключені (вода, каналізація, електрика). Електрика поки по тимчасовій схемі, на квартиру дадуть по 5кВт, тариф буде комерційний. Це стандартна практика.
                        Газ буде орієнтовно через місяць. 1-2 будинок підключають по якійсь специфічний схемі, бо на місці де мала стояти газо-розподільча станція (чи якось так) поки стоїть кран. Теоретично для інвесторів це не має значення.
                        Обслуговуюча компанія вже починає підписувати договори з інвесторами 1-2 будинків. Пообіцяли зробити розсилку з їхніми контактами. Як тільки ви отримуєте право власності — маєте платити за обслуговування (про тарифи — нижче)

                        3-4-5 будинки
                        Планують здати разом орієнтовно у квітні. Десь в той час зможемо розпочати ремонти. Але я б особисто орієнтувався на початок літа.

                        6-7 будинки
                        Планують виконати основні роботи (я так розумію зробити «коробку») до кінця 2018. Сподіваюся що так і буде, бо мати активне будівництво під вікнами не дуже хочеться.

                        Загальне:

                        1. Чому загалом будівництво затягнулося? Дивіться пункт про проектувальника. Довелося перероблювати проект і ускладнилися роботи через важкий рельєф місцевості.
                        2. Чому так довго виконуються будівельні роботи. Загальна проблема галузі — дуже багато робітників виїхали цього року в Польщу (можливо пов’язано з безвізом).
                        Я можу помилятися але цифри озвучувалися такі: у Ріела виїхало більше 800 людей починаючи з липня. Я так розумію, що це по всім буд.майданчикам.
                        В Покровському посаді (Глибочицька 32а, інший забудовник) з 300 робітників лишилося 5. Я сам чув про цю проблему від кількох людей і в різних галузях.
                        3. Паркінг. Критий паркінг буде, десь на 120 місць. Але ціну вони поки не можуть озвучити через те, що його собівартість постійно збільшується. В самому початку будівництва озвучували ціну десь в 12000$, потім 15-16, а зараз вже ледь не 20000$. Зі слів Мельника будівельні компанії взагалі не заробляють на паркінгах і продають ледь не нижче собівартості (якось не дуже віриться, що вони працюють собі у збиток ). Я запропонував зробити якесь довгострокове розтермінування для інвесторів, але не отримав відповіді.
                        Безкоштовних паркомісць на території і на вулиці (перед ЛК) буде 200+. Дуже сподіваюся, що через зручне транспортне розташування кількість машин на 1 людину буде значно меншою ніж в будинках десь у передмісті Києва. Також планується побудувати 6-ти поверховий паркінг на 300+ машин на території заводу поруч (на місці одного з корпусів). Але коли це буде і яка буде ціна — поки невідомо.
                        4. Фітнес-центр з басейном. Його не буде… Знову через складний рельєф місцевості рити вглиб не можна, тому паркінг буде на місці фітнес-центру. Я так розумію, що він мав бути в цоколі. Наче пропонують знижки на відвідання фітнес-центру в Елізеумі. Їм пощастило, нам не дуже.
                        5. Прибудова біля 1-го будинку. Це буде якийсь магазин сантехніки. Ну таке… Хотілося б щось цікавіше (ресторан, наприклад)
                        6. Супермаркет. Орендувати є багато бажаючих, але вони намагаються продати це приміщення. Зараз ведуть переговори з АТБ і Форою… Це найгірше, що могло бути з усіх варіантів супермаркетів. Хотілося б щось на кшталт Новуса.
                        7. Парк над ЛК. 10 років назад мормони викупили колишній дріжджовий завод і збиралися там робити недільну школу з парком. Ділянку їм дали в оренду, вони 10 років збирали документи. Як тільки зібрали — термін оренди сплив і його не продовжили. Тепер наче ведуться переговори з містом щоб 50/50 (Місто/Ріел) профінансувати облаштування цієї території. Будемо сподіватися, що так і буде.
                        8. Ремонт Глибочицької. На наступний рік в бюджеті Києва заплановано капітальний ремонт Глибочицької і Валів. З подачі Ріела мають облаштувати виїзд з ЛК на Глибочицьку (я так розумію лівий поворот).
                        9. Ремонти і ліфти. Попросив централізовано обшити ліфти, щоб їх не вбили під час ремонтів. Сказали, що наче вони вже такі. Побачимо. Наче у власників будуть якісь пульти, які дозволять запускати ліфти (щоб будівельники самі не возили матеріали). Якось поки не зрозуміло як це буде виглядати… Але треба продавлювати, щоб ліфти працювали одразу. В мене вже є негативний досвід відключених ліфтів у перші 2 роки і проживання на 7 поверсі. Часто ліфти запускають, коли з обслуговуючою компанією заключили договори 50% власників. А це дуже довгий процес….
                        10. Обслуговуюча компанія і тарифи. На зустрічі був її представник. Озвучили ціну десь 12 грн. за кв.м. В цю суму буде входити крім комунальних (утримання території, охорона, консьєржі і т.д.). Чи буде входити в цю суму опалення місць загального користування (МЗК) мені не змогли відповісти. А питання досить серйозне. З мого досвіду вартість опалення МЗК може бути більшим ніж опалення 3к квартири з лічильником тепла (новобудова).
                        11. Компенсація для інвесторів 1-5 секцій за 22-поверхових монстрів в ЛК. Він подумає до кінця тижня і зробить розсилку.
                        Мельник сам буде жити ЛК. Сподіваюся, це буде хоч якоюсь гарантією якості подальшого обслуговування комплексу Запросив його приєднатися до нашої групи на фейсбук

                         

                        Большое спасибо, информативно, больше информации чем на сайте застройщика.



                        #13 SergML

                        SergML

                          Продвинутый пользователь

                        • Пользователи
                        • PipPipPip
                        • 105 сообщений

                          Отправлено 09 Ноябрь 2017 - 21:32

                          Отличные новости! Сегодня, 9 ноября строительная корпорация РИЕЛ оплатила инвестиционный (паевой) взнос на развитие инфраструктуры города за дом второй очереди ЖК Львовский Квартал.


                          • Таня М это нравится

                          #14 Бойко

                          Бойко

                            Продвинутый пользователь

                          • Пользователи
                          • PipPipPip
                          • 48 сообщений

                            Отправлено 09 Ноябрь 2017 - 22:50

                            Отличные новости! Сегодня, 9 ноября строительная корпорация РИЕЛ оплатила инвестиционный (паевой) взнос на развитие инфраструктуры города за дом второй очереди ЖК Львовский Квартал.

                            Супер, порадовали! Ну наконец-то лед тронулся. Надеюсь скоро вопрос с документами на квартиры будет решен.


                            • Таня М и SergML это нравится

                            #15 Таня М

                            Таня М

                              Продвинутый пользователь

                            • Пользователи
                            • PipPipPip
                            • 74 сообщений

                              Отправлено 09 Ноябрь 2017 - 23:18

                              Отличные новости! Сегодня, 9 ноября строительная корпорация РИЕЛ оплатила инвестиционный (паевой) взнос на развитие инфраструктуры города за дом второй очереди ЖК Львовский Квартал.

                              Ну все, на следующей неделе поедим в отдел продаж и на просмотр будующей квартиры, движение по сдаче дома нас убедило, что ждать нечего, а то цены подскочат.


                              • SergML это нравится

                              #16 SergML

                              SergML

                                Продвинутый пользователь

                              • Пользователи
                              • PipPipPip
                              • 105 сообщений

                                Отправлено 10 Ноябрь 2017 - 21:20

                                Риел предлагает в ноябре просмотры по графику:

                                Для клієнтів 1 черги будівництва:
                                10 листопада (п’ятниця) о 12-00
                                24 листопада (п’ятниця) о 12-00

                                Для клієнтів 2 черги будівництва:
                                10 листопада (п’ятниця) о 12-40
                                24 листопада (п’ятниця) о 12-40

                                Для клієнтів 4 черги будівництва:
                                10 листопада (п’ятниця) о 13-30
                                24 листопада (п’ятниця) о 13-30

                                Для клієнтів 5 черги будівництва:
                                10 листопада (п’ятниця) о 14-00
                                24 листопада (п’ятниця) о 14-00


                                Ну все, на следующей неделе поедим в отдел продаж и на просмотр будующей квартиры, движение по сдаче дома нас убедило, что ждать нечего, а то цены подскочат.

                                100% подскочат, если уже не выросли.


                                Супер, порадовали! Ну наконец-то лед тронулся. Надеюсь скоро вопрос с документами на квартиры будет решен.

                                На практике это уже быстрый процесс, ну если конечно же вновь бюрократы наши не будут тормозить все.



                                #17 Бойко

                                Бойко

                                  Продвинутый пользователь

                                • Пользователи
                                • PipPipPip
                                • 48 сообщений

                                  Отправлено 10 Ноябрь 2017 - 22:28

                                  Риел предлагает в ноябре просмотры по графику:

                                  Для клієнтів 1 черги будівництва:
                                  10 листопада (п’ятниця) о 12-00
                                  24 листопада (п’ятниця) о 12-00

                                  Для клієнтів 2 черги будівництва:
                                  10 листопада (п’ятниця) о 12-40
                                  24 листопада (п’ятниця) о 12-40

                                  Для клієнтів 4 черги будівництва:
                                  10 листопада (п’ятниця) о 13-30
                                  24 листопада (п’ятниця) о 13-30

                                  Для клієнтів 5 черги будівництва:
                                  10 листопада (п’ятниця) о 14-00
                                  24 листопада (п’ятниця) о 14-00


                                   

                                  Благодарочка, буду иметь в виду.



                                  #18 SergML

                                  SergML

                                    Продвинутый пользователь

                                  • Пользователи
                                  • PipPipPip
                                  • 105 сообщений

                                    Отправлено 13 Ноябрь 2017 - 21:35

                                    Ура! РИЕЛ выиграла суд против ГАСИ по делу об отмене «градостроительных условий и ограничений».



                                    #19 Бойко

                                    Бойко

                                      Продвинутый пользователь

                                    • Пользователи
                                    • PipPipPip
                                    • 48 сообщений

                                      Отправлено 13 Ноябрь 2017 - 22:18

                                      Ура! РИЕЛ выиграла суд против ГАСИ по делу об отмене «градостроительных условий и ограничений».

                                      Это по ходу все? Проблем с документами на квартиры быть не должно? и с адресом вопросы по ходу решены?



                                      На практике это уже быстрый процесс, ну если конечно же вновь бюрократы наши не будут тормозить все.

                                      Ну вот ругаем наших бюрократов, а они по ходу ленивые, ГАСИ отстали от Риел. Надеюсь процесс пойдет быстрее.



                                      #20 SergML

                                      SergML

                                        Продвинутый пользователь

                                      • Пользователи
                                      • PipPipPip
                                      • 105 сообщений

                                        Отправлено 14 Ноябрь 2017 - 21:09

                                        Вот как выглядит наш ЖК с высоты птичьего полета. Любуемся тут:


                                        • Бойко это нравится



                                        Ответить



                                          

                                        Количество пользователей, читающих эту тему: 0

                                        0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных